• Header

Zonnebank

De zon geeft licht, warmte, energie en vormt daarom de levensbasis voor mensen, dieren en planten! Wil je veilig en verantwoord zonnen en even wegdromen onder één van onze professionele zonnebanken? Onze medewerkers staan je graag bij met raad en daad omtrent een veilig gebruik van de zonnebank.

Indien je geen lid bent van Healthcenter Capelle, dan is het toch mogelijk om alléén gebruik te maken van onze zonnebanken, tegen dezelfde tarieven die ook voor onze leden gelden. Voor het gebruik van de zonnebank hoef je niet te reserveren. Je kunt hiervoor gewoon binnenlopen.
Als je voor de eerste keer bij ons komt zonnen, geef dit dan aan bij de balie zodat wij je een goede uitleg kunnen geven.

Gouden regels bij het zonnen

 1. Niet overdrijven, maar verstandig bruinen. Dus niet meer als 1 zonnebankbeurt per dag!
 2. Wanneer je geneesmiddelen gebruikt lees eerst de bijsluiter of raadpleeg de huisarts!
 3. Verwijder alle cosmetica van de huid en doe alle sieraden af!
 4. Gebruik geen zonnebeschermende producten onder de zonnebank!
 5. Houd tijdens het bruinen de ogen gesloten en draag altijd een beschermingsbrilletje!
 6. Gebruik na elke zonbeurt een huidverzorgendecreme.

Algemeen

Voor en na het zonnen is een goede huidverzorging onontbeerlijk. Zo blijft de bruine kleur langer behouden en wordt de huid gevoed met de juiste voedingsstoffen. Gebruik hiervoor speciale zonnebankcosmetica die precies op de specifieke behoeften van een bruine huid is afgestemd. Vraag aan 1 van onze medewerkers welke verzorgingscreme het beste bij je past. Verder wensen wij je, het hele jaar door veel zon plezier.

Tarief voor de zonnebank

Vanaf 5 euro kun je 10 minuten gebruik maken van de zonnebank. 20 Minuten kost 10 euro.

Maak gratis kennis met fitness bij Healthcenter Capelle

Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Doe nu een gratis proefweek!

  Vraag nu een gratis proefweek aan! Maak gratis kennis met fitness bij...

  Lees meer
 • Nieuwe website online per 1 april!

  Per 1 april staat onze nieuwe website online! Maak gratis kennis met fitne...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.