• Header

Bedrijfsfitness

Door invoering van o.a. de Arbo-wet stimuleert de overheid bedrijven om maatregelen te treffen om het ziekte-verzuim terug te dringen. Door de werknemers bedrijfsfitness aan te bieden krijgt de werkgever niet alleen fittere werknemers, maar wordt ook de relatie onderling versterkt en de samenwerking vergroot. Werknemers die zich fit voelen zullen zich minder vaak ziek melden of eerder herstellen van hun ziekte.

Daarnaast wordt het aanbieden van fitness c.q. sportfaciliteiten aan werknemers niet langer gezien als belastbaar loon (in natura), waardoor het ook nog eens fiscaal aantrekkelijk is voor werkgevers. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden of een vrijblijvende offerte voor bedrijfsfitness, neemt u dan eens contact op met een van onze medewerkers.

Maak gratis kennis met fitness bij Healthcenter Capelle

Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Doe nu een gratis proefweek!

  Vraag nu een gratis proefweek aan! Maak gratis kennis met fitness bij...

  Lees meer
 • Nieuwe website online per 1 april!

  Per 1 april staat onze nieuwe website online! Maak gratis kennis met fitne...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.