• Header

Begeleiding

Healthcenter Capelle beschikt over de modernste apparatuur waarmee het nog makkelijker wordt om uw vooruitgang bij te houden en uw resultaten te meten. Wanneer u kiest voor deze extra mogelijkheden en de extra begeleiding, beginnen we met een test waarmee we uw huidige conditie en vetpercentage meten. Op basis van deze eerste test en uw persoonlijke doelstellingen gaan we een schema opzetten.
Voor slechts € 39,50 per maand fitnest u al met begeleiding. Hieronder vind u wat dit precies inhoudt.

TGS Key met chip

Op deze sleutel met chip staan uw persoonlijke gegevens en de resultaten uit de eerder genoemde test. Door middel van een computersysteem kunnen deze gegevens constant worden bijgewerkt. Het is dus een perfect middel om de vooruitgang bij te houden. Daarnaast geeft het onze begeleiders voldoende informatie om u zo goed mogelijk te ondersteunen bij het behalen van uw doelstellingen.

Wellness Systeem

Onze cardio toestellen zijn uitgerust met het zogenaamde Wellness Systeem. Hiermee sluit u uw TGS key aan op het toestel voordat u met uw cardio-sessie begint. De gegevens (hartslag, afstand etc) van uw cardio-sessie worden bijgehouden en opgeslagen op de TGS key. Op deze manier wordt het dus heel eenvoudig om te bekijken wanneer u heeft getraind en wat u precies heeft gedaan.

Begeleiding

Van openingstijd tot sluitingstijd is er altijd een gekwalificeerde begeleider aanwezig. Deze begeleider helpt u om te beginnen bij de eerste test. Op basis van deze test en uw doelstellingen gaat hij of zij een trainingsschema voor u opstellen. Mocht u bepaalde blessures of zwakke plekken hebben, dan is het aan te raden dit aan te geven bij de eerste test. Op deze manier kan de begeleider hier rekening mee houden bij het opstellen van het schema.
Na het maken van dit schema loopt de begeleider de eerste ronde met u mee zodat u precies kunt zien welke oefeningen er in het schema staan en hoe  deze het beste uitgevoerd dienen te worden. Afhankelijk van uw voorkeur, doelstellingen en vooruitgang kan er iedere maand een nieuw schema worden gemaakt. De begeleider maakt hierbij gebruik van de data op de TGS key zodat hij of zij precies kan zien in hoeverre u vooruit bent gegaan en wat het lichaam momenteel aan kan.
Op deze manier traint u dus altijd volgens een schema dat op maat is gemaakt voor uw lichaam. Tevens  is de kans op blessures en overbelasting vele malen kleiner.

Maak gratis kennis met fitness bij Healthcenter Capelle

Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Doe nu een gratis proefweek!

  Vraag nu een gratis proefweek aan! Maak gratis kennis met fitness bij...

  Lees meer
 • Nieuwe website online per 1 april!

  Per 1 april staat onze nieuwe website online! Maak gratis kennis met fitne...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.