Tarieven

Alle abonnementen bij Healthcenter Capelle zijn onbeperkt, 7 dagen per week en inclusief fitness en groepslessen! Voor slechts € 39,50 per maand. 

Sport je graag onder intensieve begeleiding van een fitnesscoach, als extra stok achter de deur voor het realiseren van jouw doelen, dan betaal je slechts € 9,- per maand extra bovenop het reguliere abonnement! Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een gratis proeftraining: 010 - 442 0611. 

Lidmaatschapstest

Weten of Healthcenter Capelle dé sportschool voor jou is?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Capelle aan den IJssel? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen of personal training? Wij hebben een ruim aanbod en beschikken over TechnoGym fitnessapparatuur om jouw persoonlijke doelen te behalen. Vul de lidmaatschapstest in en ontdek in 1 minuut wat wij voor jou kunnen betekenen 

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is wellicht lastig om bij de start van jouw fitness reis direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Deze test bestaat uit 6 simpele vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Invullen lidmaatschapstest: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschap advies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje. Ben jij klaar op jouw fitness reis te starten?

Lidmaatschapstest

Kalender 
Scroll naar boven