Sauna

De ruime hetelucht sauna bij Healthcenter Capelle heeft een temperatuur van 85 / 95 C°. Deze temperatuur en warmte hebben een gunstige werking op het lichaam doordat schadelijke stoffen worden afgevoerd. Bijvoorbeeld melkzuren die bij grote inspanning tijdens het sporten ontstaan. Fitness en sauna gebruik zijn een ideale combinatie bij ons op locatie.

Goed voor herstel na zware inspanning

Het gebruik van de sauna bevordert het herstel na zware inspanning en is goed voor de algemene gesteldheid van de sporter. Bij Healthcenter Capelle kun je dus goed inspannen en ontspannen. Drink wel genoeg water tijdens het sporten en na het gebruik van de sauna. Zodoende kunnen afvalstoffen makkelijk het lichaam verlaten. Met veel zweten raak je ook gezonde elektrolyten kwijt die je kunt aanvullen met sportdrankjes. Vraag ernaar bij onze bar.

sauna-faciliteiten-healthcenter-capelle.jpg
sauna-reglement-faciliteiten-healthcenter-capelle.jpg

Sauna reglement

Om de sauna voor iedereen plezierig te laten zijn en blijven, vragen wij de bezoekers zich aan aantal voorwaarden te houden bij het gebruik hiervan.

  • Douchen voor het gebruik van de sauna is verplicht
  • Het gebruik van een handdoek in de sauna is verplicht
  • Het is niet toegestaan om met kleding of schoeisel de sauna te betreden
  • Het nuttigen van etenswaar in de sauna is niet toegestaan
  • Gewenste en ongewenste intimiteiten in de sauna zijn niet toegestaan
GRATIS DAGPAS

Hetelucht sauna

In zowel onze dames- als herenkleedkamer is een hetelucht sauna aanwezig. Na afloop van een les of individuele training is het heerlijk om alle spieren nog even warm te houden. Je voelt je na afloop helemaal voldaan en ontspannen. Daarna kun je gebruik maken van de douches in de kleedkamer.

Healthcenter Capelle heeft alle faciliteiten in huis om jouw sportervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Heb je vragen over het gebruik van de sauna, aarzel niet om één van onze medewerkers aan te spreken voor advies en tips.

KOM BIJ ONS LANGS
hetelucht-sauna-faciliteiten-healthcenter-capelle.jpg

Lidmaatschapstest

Weten of Healthcenter Capelle dé sportschool voor jou is?

DOE DE TEST
Scroll naar boven