Over HealthCenter Capelle

Bij Healthcenter Capelle kun je terecht voor een diversiteit aan sport- en fitnessactiviteiten. Aan jou de keuze: alleen sporten, in groepsverband of met begeleiding. Healthcenter Capelle beschikt over meerdere faciliteiten, zoals een sauna, zonnebank en bar. Wij doen er alles aan om jouw bezoek zo comfortabel mogelijk te maken. Persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk, want iedereen heeft andere verwachtingen en heeft een individueel doel of doelen waar we samen aan werken. Jouw conditie is onze zorg. 

Sinds 2004 voor iedereen bereikbaar

Healthcenter Capelle is in 2004 gestart in het pand aan de Essebaan in Capelle aan den IJssel. In die tijd waren er nog geen grote fitnessketens op elke hoek. Dat is juist onze kracht. Wij onderscheiden ons met persoonlijke aandacht, een uitgebreid aanbod zeven dagen in de week en een vertrouwelijke sfeer. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuisvoelt op onze sportschool. Ons complex is 1000m² en volledig ingericht om aan jouw sportwensen te voldoen: hoogwaardige fitnessapparatuur, douches, sauna, zonnebank en onze zalen voor groepslessen. Ons team is gecertificeerd en enthousiast om met je aan de slag te gaan. Niet voor niets ontvangen wij trouwe klanten die keer op keer hun doelen behalen.

De sfeer in ons centrum is informeel en ontspannen. Voel je thuis en sport op jouw tempo en niveau. Wij houden de sportomgeving schoon en veilig, zodat jij je kunt concentreren op het behalen van jouw doelen. Ben je geïnteresseerd, vraag dan de ‘Gratis dagpas’ aan en kom langs voor één dag uitproberen en een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Over Healthcenter Capelle

"Wij houden de sportomgeving schoon en veilig, zodat jij je kunt concentreren op het behalen van jouw doelen."

GRATIS DAGPAS

Scroll naar boven